X
x

דיווח על תקלה

תאור תקלה:
שם:
דואר אלקטרוני:





צביעת דירות
יצירת קשר





מומחים לניקוי ארובות ומנדפים לשירותך!


תאריך: 11/03/2018 16:07   מחבר: גד קלין

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (2) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 2 reviews

במטבחים רבים מותקנים בימנו מנדפים וארובות לנידוף ריחות רעים, נתזי שומן ועשן. מנדפים וארובות הם ציוד הכרחי במטבחים תעשייתיים, אך ניתן למצוא אותם גם במטבחים בבתים פרטיים.

ציוד זה מקל על עבודות הבישול במטבח ומסייע לשמור על הניקיון והאסתטיקה. על מנת שהתקנים אלו ימשיכו לעשות את עבודתם נאמנה ועל מנת לשמור על תקינותם, יש לערוך להם ניקוי ארובות ומנדפים תקופתי.

ניקוי זה יכול להתבצע רק על ידי חברת ניקיון מקצועית בעלת רישיון לביצוע עבודות מסוג זה ולמתן האישורים הנדרשים לגורמים הרשמיים כמו מכבי אש, המשרד לאיכות הסביבה וחברות הביטוח.

גד קלין הינה חברת ניקיון מנוסה המתמחה במתן שירותי ניקיון נרחבים כגון ניקוי בתים, ניקוי משרדים וניקוי מוסדות. במסגרת עבודתנו צברנו ניסיון רב גם בניקוי ארובות ומנדפים.

החשיבות של ניקוי קולטי אדים וארובות

קולטי אדים הם פתרון חשוב למניעת ריחות רעים במטבח ולצמצום הלכלוך הנגרם במהלך הבישול כגון: עשן, נתזי שומן ועוד. אלא ששכבות השומן אותן קולטים המנדפים והפיח מן העשן העולה מהסירים מצטברים על הקולט ובצינורות הארובות.

ארובות ומנדפים שאינם עוברים ניקוי תקופתי צוברים לכלוך. לכלוך זה עלול לפגוע בתקינותם וביכולתם לפעול. הצינורות עלולים להיסתם ולגרום לעשן שמצטבר לזהם את האוויר ולפגוע באיכות הסביבה.

בנוסף, במידה ורמת הלכלוך עוברת את הכמות אותה יכול קולט האדים לספוג, היא מתחילה לנשור בחזרה לחלל המטבח. במצב זה הפיח והשומן השרוף עלולים לנשור לתוך כלי הכנת האוכל ואף לאוכל עצמו ובכך לסכן את בריאות הסועדים.

נשירת טיפות השומן העודף אל הכיריים עלולות לסכן את המטבח כולו בשריפה. ידועים מספר מקרים של שריפות במטבחים שנגרמו עקב מנדפים סתומים ולא נקיים. סכנה מסוג זה עלולה להביא לנזק רב לציוד ואפילו, חלילה, לסיכון שלומם של בני האדם במקום. על מנת למנוע נזקים אלו יש לדאוג לניקוי ארובות ומנדפים מקצועי וקבוע.

מדוע צריך חברה מקצועית?

ניקוי ארובות ומנדפים דורש מקצועיות, ידע וניסיון. מכשירים אלו מכילים חלקים רבים ודורשים שימוש בטכניקות מיוחדות ובמיומנות לניקוי יסודי ויעיל.

בנוסף, על מנת לעמוד בקריטריונים של כיבוי אש, חברות הביטוח והמשרד לאיכות הסביבה, נדרש כי פעולת ניקוי ארובות ומנדפים תתבצע על ידי חברת ניקיון מקצועית בעלת כל האישורים הדרושים, הציוד, הידע והניסיון.

כיצד מתבצעת פעולת הניקיון?

ניקוי המנדפים מתבצע באמצעות גירוד של שכבות השומן בעזרת שפכטל. לאחר מכן נעשה שימוש בחומר מסיר שומנים. אנו בגד קלין מקפידים על שימוש בחומרי ניקוי איכותיים וידידותיים לסביבה, בעיקר כאשר מדובר בניקוי מטבחים והציוד שבהם. ניקוי הארובות מתבצע על ידי גירוד שכבות השומן והפיח מדפנות תעלות הארובה.

באיזו תדירות מומלץ לנקות?

בבתים פרטיים מומלץ לבצע ניקוי ארובות ומנדפים אחת לשנה. במטבחים תעשייתיים ומוסדיים לעיתים קרובות יותר, תלוי בכמות האוכל ובאינטנסיביות בה עובד המטבח. המומחים של גד קלין מחוייבים לשירות מסור ואמינות, והם יצחצחו עבורך ביעילות את המנדפים והארובות, עד להברקה מושלמת.

ליצירת קשר עם מומחה לניקוי ארובות פנה/י אלינו!



עוד מידע על ניקיון
X
תנאי שימוש מפת האתר
כל הזכויות שמורות © חברת ניקיון גד קלין - שירותי ניקיון בארץ!
phone icon
לחצ/י לשיחת חינם!